Van beleid naar
bewustwording

Beleid is vaak zakelijk, ingewikkeld en saai. Dit móet en kán anders als we in 2050 energieneutraal willen zijn. Hou het simpel, breng mensen samen en maak het beeldend.

Bekijk werk

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Bitoen gevestigd aan de Zonnedauw 4, 9202 PA in Drachten. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met bitoen@bureaubitoen.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Bitoen samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar bitoen@bureaubitoen.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Highlight 1

Werk

Hou het simpel, breng mensen samen en maak het beeldend.

Bekijk werk
Highlight 2
Highlight 3

Contact

Laten we samen een stap zetten in de energietransitie.

Contact opnemen
Wekelijks <br>werkbericht

Wekelijks
werkbericht

Op mijn Instagram deel ik iedere week een duurzame ervaring.

Lees meer

Bitoen is creatief, snel en verrassend. Ze pakt in mijn ogen de goede toon in een complex vraagstuk.

Timo Veen, procesbegeleider bij energietransitie projecten
Timo Veen, procesbegeleider bij energietransitie projecten

Ze is scherp, to the point en schakelt snel. Professioneel! Zo blijft tijd over voor humor, er valt met haar veel te lachen.

Alexander Jansen, managing director TechForFuture
Alexander Jansen, managing director TechForFuture

Bitoen maakt simpel wat moeilijk is. Ze weet mij altijd te inspireren en op die manier een vraagstuk 'anders' te bekijken.

Wilma Nabring-Hooijsma, senior communicatieadviseur RES Friesland
Wilma Nabring-Hooijsma, senior communicatieadviseur RES Friesland

Bitoen is een sterke persoonlijkheid, neemt verantwoordelijkheid en regie. Ze zet mensen in hun kracht, en is mega creatief!

Wim Wierda, projectleider Energietransitie gemeente Opsterland
Wim Wierda, projectleider Energietransitie gemeente Opsterland

Bitoen maakt impact. Haar creatieve concepten blijven je keer-op-keer verrassen. Altijd met die eigenzinnige knipoog van haar.

Annachien Dijkstra, teamleider Kenniscentrum Technologie Windesheim
Annachien Dijkstra, teamleider Kenniscentrum Technologie Windesheim